Vegetarische tagliatelle met roomsaus en peultjes

    Vegetarische tagliatelle met roomsaus en peultjes

    1keer bewaard
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Tagliatelle pasta met een champignonroomsaus en verse groenten, waaronder peultjes, champignons en paprika.

    Leontien Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr tagliatelle
    • 500 gr peultjes
    • 1 rode paprika, in stukjes
    • 1 gele of groene paprika, in stukjes
    • 2 uien, gesnipperd
    • 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 500 gr champignons, in plakjes
    • 1 zakje champignonroomsaus
    • 125 ml crème fraîche
    • 2 theelepels sambal badjak, of naar smaak
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet in de gootsteen.
    2. Snij de knoflook en ui fijn, de paprika in blokjes, en de champignons in plakjes. Halveer eventueel de peultjes.
    3. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, knoflook, champignons, paprika en peultjes ong. 5 minuten. Leng de champignonroomsaus aan met water (zie verpakking) en roer daarna door de groenten. Roer de crème fraîche erdoor, en breng het gerecht op smaak met zout, peper en sambal.
    4. Voeg de tagliatelle toe aan de saus en verwarm door terwijl je roert.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren