Aardbeien met wittechocoladeroom

    Een heerlijk dessert gemaakt met verse aardbeien en een romig mengsel van slagroom, witte chocola en Griekse yoghurt.

    Lisa

    Zuid-Holland, Nederland
    37 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 125 ml slagroom
    • 250 ml Griekse yoghurt
    • 100 gr witte chocolade
    • 250 gr aardbeien

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de slagroom stijf. Voeg de Griekse yoghurt toe en roer door.
    2. Smelt de witte chocolade in de magnetron, in ongeveer 1 minuut en 20 seconden, in drie gedeelten, roer steeds even door.
    3. Schep de gesmolten witte chocolade door het yoghurt-slagroommengsel en roer tot het goed gemengd is. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
    4. Maak de aardbeien schoon en snij in kleine blokjes. Verdeel de helft van de aardbeien over 4 glaasjes. Verdeel hierover het roommengsel en schep er de resterende aardbeien overheen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties