Macaroni met snijbiet

    Macaroni met snijbiet

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekker makkelijk maaltje dat zo klaar is. Je kunt ook verse spinazie gebruiken als je geen snijbiet kunt vinden.

    Leontien Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 400 gr macaroni
    • 250 gr snijbiet
    • 200 gr spekblokjes
    • 300 ml passata (gezeefde tomatensaus)
    • 125 ml crème fraîche
    • 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet in de gootsteen.
    2. Was de snijbiet, dep droog, en hak in grove stukken. Bak de spekblokjes uit in een beetje boter of olie, en bak de snijbiet 1-2 minuten mee. Schenk de passata erbij en roer de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met zout, peper en tijm.
    3. Roer de macaroni door de saus of serveer er apart bij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren