Wentelteefjes met kaneel

    Wentelteefjes met kaneel

    8keer bewaard
    10min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Wentelteefjes met een snufje kaneel en vanillesuiker. Serveer met vers fruit, zoals aardbei of plakjes banaan.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 eieren
    • 100 ml melk
    • 1/2 theelepel vanillesuiker
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel kaneel
    • 6 sneetjes (oud) witbrood
    • royaal olijfolie
    • suiker, poedersuiker, of stroop

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng in een grote kom de eieren met de melk, vanillesuiker, zout, en kaneel samen.
    2. Leg de sneetjes brood in het mengsel en laat een minuutje intrekken. Zorg dat het brood het mengsel gelijkmatig opneemt.
    3. Verwarm een koekenpan met royaal olijfolie (ong. 50 ml), en bak hierin de sneetjes brood in ong. 3-5 minuten goudbruin. Draai ze regelmatig om.
    4. Serveer de wentelteefjes warm met bijvoorbeeld aardbeien, suiker, poedersuiker of stroop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren