Groentestoofschotel met vis

    Groentestoofschotel met vis

    3keer bewaard
    30min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke, goed gevulde stoofpot met zalm, garnalen, aardappel, tomaat en sperziebonen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetl. olijfolie
    • 750 gr nieuwe aardappels, geschild en in blokjes
    • 1 rode ui, kleingesneden
    • 1 bol venkel, kleingesneden
    • 1 teen knoflook, geperst
    • 400 gr tomaten uit blik, kleingesneden
    • 300 ml visbouillon
    • 6-8 zachte zongedroogde tomaatjes, kleingesneden
    • 225 g diepvriessperziebonen
    • 200 gr zamfilet, in stukjes
    • 200 gr gepelde rauwe tijgergarnalen (diepvries)
    • 2 eetlepels gesnipperde dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote braadpan of pan de olie verhitten en hierin aardappel, ui, venkel en knoflook 5 minuten op matig vuur bakken.
    2. Tomaat uit blik, bouillon en zongedroogde tomaatjes toevoegen. Aan de kook brengen, het vuur laag zetten en afgedekt 10 minuten zachtjes laten sudderen.
    3. Als de tomaten 10 minuten hebben gesudderd sperziebonen, zalm en garnalen toevoegen. Opnieuw aan de kook brengen en nogmaals 5 minuten laten sudderen tot de groenten en vis gaar zijn. Breng op smaak met wat zout en peper en bestrooi met dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren