Koolrabi met pittige roomsaus

    Bijgerecht van in dunne plakjes gesneden koolrabi, geserveerd met een pittige en romige mosterdsaus.

    Leontien

    Zuid-Holland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr koolrabi, geschild en in dunne plakjes
    • 250 ml slagroom
    • 1 eetlepel grove mosterd
    • zout en versgemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Schil de koolrabi's, snij door de helft, en snij vervolgens de helften in dunne plakken. Leg de plakjes koolrabi in een koekenpan en schenk de slagroom erover. Breng aan de kook en laat 5 minuten koken tot de koolrabi's gaar zijn.
    2. Schep de koolrabi's met een schuimspaan uit de pan, en roer mosterd, zout en peper door de overgebleven saus. Serveer de saus over de koolrabi's.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren