Avocadosalsa

    Een heerlijke salsa van avocado, gember, knoflook en koriander. Heerlijk bij gegrilde zalm, of zalm uit de oven.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 avocado's, in blokjes
    • 2 eetlepels wittewijnazijn
    • 2 eetlepels fijngesneden gemberbolletjes op siroop (pot)
    • 1 teentje knoflook, uitgeperst
    • 4 bosuitjes, gesnipperd
    • 25 gr verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de blokjes avocado met de wittewijnazijn en de stukjes gember en knoflook. Schep de bosui en koriander er losjes doorheen. Serveer de salsa bij vis, bijvoorbeeld zalm uit de oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren