Pastasalade met feta en olijven

    (19)
    1 uur 30 minuten

    Een kleurrijke pastasalade met feta en olijven, die zowel koud als warm lekker is. Perfect voor een picknick.


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 450 gr tricolore pasta
    • 140 gr zwarte olijven
    • 175 gr artisjokharten uit blik
    • 225 gr feta, verbrokkeld
    • 3 teentjes knoflook
    • 60 ml olijfolie
    • 15 ml rode wijnazijn
    • 1 rode paprika, in stukjes
    • versgemalen peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet in de gootsteen en spoel af onder koud water zodat het niet gaat plakken.
    2. Meng de pasta, olijven, artisjokharten, feta, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, paprika en versgemalen peper samen in een grote kom. Schep goed om en zet 1-4 uur in de koelkast voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (19)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Ik vond dit een heerlijke pastasalade. Ik heb de pasta eerst met de olijfolie, azijn en peper gemengd en pas daarna de rest van de ingrediënten erbij gedaan, dan mengt het wat makkelijker.  -  06 jun 2013

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren