Thaise rijstnoedel salade met garnalen

    Thaise rijstnoedel salade met garnalen

    Foto recept: Thaise rijstnoedel salade met garnalen
    1

    Thaise rijstnoedel salade met garnalen

    (14)
    20min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Rijstnoedels, pindasaus en een heleboel garnalen vormen een perfect koud bijgerecht voor gebarbecued vlees - of gewoon als hoofdmaaltijd! Garneer met gehakte pinda's en schijjes citroen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 350g rijstvermicelli
    • 1 grote tomaat, gehakt
    • 4 lenteuitjes, gehakt
    • 1kg gekookte garnalen, gepeld
    • 350ml kant en klare Thaise pindasaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng een grote pan water aan de kook. Voeg de rijstvermicelli toe en kook dit in 3 tot 5 minuten al dente; giet af.
    2. Schep de vermicelli, tomaat, lenteuitjes, garnalen en pindasaus door elkaar in een middelgrote kom. Dek af en zet minimaal 8 uur (maar bij voorkeur de hele nacht) in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (14)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren