Thaise rijstnoedel salade met garnalen

    Thaise rijstnoedel salade met garnalen

    5keer bewaard
    20min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Rijstnoedels, pindasaus en een heleboel garnalen vormen een perfect koud bijgerecht voor gebarbecued vlees - of gewoon als hoofdmaaltijd! Garneer met gehakte pinda's en schijjes citroen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 350g rijstvermicelli
    • 1 grote tomaat, gehakt
    • 4 lenteuitjes, gehakt
    • 1kg gekookte garnalen, gepeld
    • 350ml kant en klare Thaise pindasaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng een grote pan water aan de kook. Voeg de rijstvermicelli toe en kook dit in 3 tot 5 minuten al dente; giet af.
    2. Schep de vermicelli, tomaat, lenteuitjes, garnalen en pindasaus door elkaar in een middelgrote kom. Dek af en zet minimaal 8 uur (maar bij voorkeur de hele nacht) in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren