Broodje roerei met tomaat en bacon

    Broodje roerei met tomaat en bacon

    4keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Roerei met verse tomaten, geserveerd op een geroosterd broodje met knapperig spek. Een snelle en heerlijke lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 sneetjes witbrood
    • boter
    • 6 eieren
    • zout en peper, naar smaak
    • 2 eetlepels halfvolle melk of koffieroom
    • 8 plakjes bakbacon
    • 15 gr boter
    • 2 tomaten, kleingesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Rooster de broodjes en besmeer ze licht met boter. Roer 6 eieren los met zout, peper en 2 eetl. halfvolle melk of koffieroom.
    2. Bak in een koekenpan 8 plakjes bakbacon knapperig en laat ze uitlekken op keukenpapier.
    3. Verhit in dezelfde pan 15 gr boter, voeg de kleingesneden tomaten toe, schenk het eiermengsel erover en roer op matig vuur tot dit begint te stollen. Neem de pan van het vuur en laat het roerei verder stollen.
    4. Schep het roerei op de toasts en leg hierop de plakjes bacon.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren