Kalfshaas in romige Calvadossaus

    Kalfshaas in romige Calvadossaus

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudig om te bereiden, dit gerecht van kalfshaas in een romige saus met Calvados en toch zet je iets heel speciaals op tafel.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 15 gr boter
    • 500 gr kalfshaas, in dunne plakjes
    • 1 ui, in dunne ringen
    • 200 gr kleine champignons
    • 4 eetlepels Calvados
    • 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden
    • 4 eetlepels crème fraîche
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olijfolie met de boter in een koekenpan en bak hierin de kalfshaas, ui en champignons, circa 5-6 minuten.
    2. Roer de Calvados en fijngesneden tijm erdoor en laat de saus 1-2 minuten pruttelen.
    3. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren