Kalfshaas in romige Calvadossaus

    Eenvoudig om te bereiden, dit gerecht van kalfshaas in een romige saus met Calvados en toch zet je iets heel speciaals op tafel.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 15 gr boter
    • 500 gr kalfshaas, in dunne plakjes
    • 1 ui, in dunne ringen
    • 200 gr kleine champignons
    • 4 eetlepels Calvados
    • 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden
    • 4 eetlepels crème fraîche
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olijfolie met de boter in een koekenpan en bak hierin de kalfshaas, ui en champignons, circa 5-6 minuten.
    2. Roer de Calvados en fijngesneden tijm erdoor en laat de saus 1-2 minuten pruttelen.
    3. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren