Thaise rode curry BBQ garnalen

    Thaise rode curry BBQ garnalen

    35keer bewaard
    1uur6min


    261 personen hebben dit gemaakt

    Garnalen gemarineerd in een eenvoudige marinade van rode Thaise curry, citroensap en knoflook.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 3 eetl verse citroensap
    • 1 eetl sojasaus
    • 1 eetl Dijon mosterd
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 eetl donkerbruine basterdsuiker
    • 2 theel Thaise rode curry pasta
    • 500g middelgrote garnalen - gepeld en schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:1uur6min 

    1. Meng het citroensap, sojasaus, mosterd, knoflook, bruine suiker en currypasta in een ondiepe schaal of afsluitbaar plastic zakje (ziplock). Voeg de garnalen toe en sluit of dek af. Marineer gedurende 1 uur in de koelkast.
    2. Verhit een barbecue op hoog vuur. Vet een rooster licht in met olie. Rijg de garnalen aan spiezen, giet de marinade in een pannetje en kook een paar minuten.
    3. Barbecue de garnalen 3 minuten per kant tot ze roze zijn. Bestrijk ze af en toe met de marinade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    2

    ik vond het vet lekker en ik vind het een tien waard ik ben er dol op - 27 feb 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren