Biefstuksalade

    Biefstuksalade

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een hele eenvoudige salade met veel smaak. Ik serveer graag gebakken aardappeltjes bij deze salade met biefstuk.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 kogelbiefstukjes
    • 6 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels balsamicoazijn
    • 1 takje rozemarijn, alleen de blaadjes
    • 1 teentjes knoflook
    • scheutje citroen
    • 1 zakje (ong 75 gr) rucola of gemengde sla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de biefstuk mediumrare. Meestal 1-2 minuten per kant, maar het hangt af van de dikte van de biefstuk. Laat daarna 5 minuten rusten op een bord bedekt met aluminiumfolie.
    2. Maak een dressing van 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels balsamico, rozemarijn, knoflook, citroensap, en zout en peper. Meng de dressing door de sla. Snij de biefstuk in plakken en schep door de salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren