Vispotje met linzen

    Vispotje met linzen

    5keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Vispannetje met kabeljauw, linzen, paprika en chorizoworst. Serveer met een koud glas witte wijn.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 100 gr chorizoworst, in stukjes
    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 rode paprika, in reepjes
    • 1 tomaat, in stukjes
    • 2 blikken tomatenblokjes
    • 300 gr linzen (uit blik), afgespoeld
    • 500 gr kabeljauw, in stukken
    • 20 gr verse peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Bak de ui en chorizo in een koekenpan in een beetje olie, ong 3 minuten. Voeg de reepjes paprika en stukjes tomaat toe. Schenk de tomatenblokjes met het sap erbij, gevolgd door de linzen.
    2. Breng het geheel aan de kook, laat 5 minuten zachtjes koken, en voeg dan voorzichtig de stukken kabeljauw toe. Deksel op de pan en in 10 minuten zachtjes klaarstoven. Breng op smaak met zout, peper, en de peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren