Kinderspaghetti

    Kinderspaghetti

    2keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze volkoren spaghetti vinden kinderen lekker. Het is een eenvoudig recept met volkoren spaghetti, ui, pastasaus, gehakt en kaas.

    SandraS Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr volkoren spaghetti
    • 2 zakken Bertolli pastasaus kruidig
    • 5 uien, gesnipperd
    • 3 teentjes knoflook
    • 500 gr rundergehakt
    • 75 gr geraspte kaas
    • 2 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de spaghetti beetgaar in ruim water. Versnipper de uien en knoflook.
    2. Bak de ui en knoflook goudbruin in een scheutje olijfolie. Kruid het gehakt met zout en peper en rul deze tot dit gaar is. Doe de zakken pastasaus erbij en roer af en toe tot de saus kookt.
    3. Giet de pasta af. Serveer de spaghetti met hierop de saus en strooi de geraspte kaas eroverheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren