Runderreepjes in oestersaus met mihoen

    Runderreepjes in oestersaus met mihoen

    4keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Oosters gerecht van biefstukreepjes met oestersaus, geserveerd met mihoen en sperzieboontjes. Lekker gerecht voor 2 personen.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr biefstuk, in reepjes
    • 500 gr snij- of sperzieboontjes
    • 2 uien, in ringen of snippers
    • 1 teentje knoflook, uitgeperst
    • 2 eetlepels oestersaus, naar smaak
    • 250 gr mihoen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Dop de boontjes en blancheer ze een paar minuten in bijna kokend water. Biefstuk in reepjes snijden en in een hele hete pan of wok bakken. Ui en knoflook erbij doen. Na 3 minuten mogen de geblancheerde boontjes erbij. Na nog eens 2 minuten vuur laag zetten en minimaal 2 eetlepels oestersaus erbij doen. Tot slot nog 1 minuut laten pruttelen.
    2. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer in kommen. Vul de kommen eerst met mihoen en leg de biefstukreepjes met boontjes erop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren