Milde Rabarber

    Milde Rabarber

    (0)
    2keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Niet zo zuur als de traditionele versie, maar heel mild met melkpoeder, en gemakkelijk in de magnetron - toch een aparte smaak

    Marco California, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1 kilo rabarberstengels, gesneden
    • 65 g suiker
    • 35 g (125 ml) melkpoeder
    • (eventueel) een klontje boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Was de rabarber goed, snijd lelijke uiteinden eraf.
    2. Snijd de rabarber in stukjes van 3 of 4 cm.
    3. Doe het in een glazen kom of grote glazen maatbeker, strooi de suiker erover, dek het af en kook het 10 minuten in de magnetron (stop de magnetron en roer even als het dreigt over te koken.)
    4. Laat het even afkoelen en strooi dan het melkpoeder erover, roer heel goed om al het poeder op te lossen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren