Pastasalade met gerookte kip

    Lauwwarme pastasalade van tagliatelle met gerookte kipfilet, waterkers en pesto. Neem het mee in een bakje en eet het in het park in de zon op.

    Kandinsky

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 150 gr tagliatelle
    • 1/2 potje pesto alla Genovese (liefst van Grand'Italia)
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden (optioneel)
    • 1 zakje (75 gr) waterkers
    • 125 gr plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren), in reepjes
    • zout en peper, naar smaak
    • handjevol pistachenoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Pasta beetgaar koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. 1/2 potje pesto verwarmen in de pan (mag meer naar eigen smaak), eventueel ook een teentje knoflook erbij doen.
    2. Gare pasta door de pesto roeren. Het bord bekleden met de waterkers, daarover de pasta verdelen, pestosaus erover, daaroverheen de gerookte kipfilet in reepjes. Garneren met wat pistachenoten en op smaak brengen met zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 10 collecties