Tomaten-basilicum spaghetti met geitenkaas

    Tomaten-basilicum spaghetti met geitenkaas

    1keer bewaard
    25min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Deze aromatische knoflook, basilicum en tomatensaus is een plezier op de tong. Afgemaakt met een romige geitenkaas is het helemaal een overheerlijk gerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 (500g) pak spaghetti pasta
    • 1 (400g) blik hele gepelde tomaten
    • 2 verse tomaten, gehakt
    • handvol verse basilicum blaadjes
    • 6 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetl olijfolie
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 citroen, geperst
    • 100g zachte geitenkaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak; giet af.
    2. Pureer de tomaten uit blik, tomaten, basilicum, knoflook, olijfolie en peper in een blender of foodprocessor tot een saus met groffe stukken.
    3. Schep in een grote kom de pasta door de saus. Pers het citroensap eroverheen en verkruimel vlak voor het opdienen de geitenkaas erover.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren