Zalmtaart met ananas

    Dit recept hebben wij van onze kraamverzorgster gekregen en sindsdien eten wij het regelmatig. Heerlijk! Smakelijk eten!

    Kandinsky

    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 zalmtaart

    • 200 gr zalm
    • 125 ml crème fraîche
    • 4 eieren
    • 6 plakjes bladerdeeg
    • 1 zakje (175 gr) geraspte kaas
    • 1 klein blikje (230 gr) ananas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Oven voorverwarmen op 180°C.
    2. Bladerdeeg ontdooien en in ingevette ovenschaal of springvorm verdelen. Zalm klein snijden. Ananas klein snijden. Eieren en crème fraîche loskloppen en dan de zalm en ananas erbij doen, plus drie kwart van de geraspte kaas. Dit mengsel in de ovenschaal of springvorm scheppen en de overige kaas erover strooien.
    3. Bak in 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 9 collecties