Nectarines met frambozenpuree en marsepein

    Nectarines met frambozenpuree en marsepein

    1keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk fruittoetje van nectarine, framboos, en marsepein. Een krans van partjes nectarine wordt geserveerd op een verse frambozenpuree. Het geheel wordt versierd met marsepein, verse frambozen en poedersuiker.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr marsepein
    • 2-3 druppels groene kleurstof voor voeding
    • 300 gr frambozen
    • 2-3 eetlepels frambozenlikeur
    • 2-3 eetlepels suiker
    • 4 nectarines
    • 1 theelepel poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Meng de marsepein met de kleurstof, kneed goed door, en rol daarna dun uit. Vorm de marsepein tot blaadjes.
    2. Was de frambozen, laat uitlekken en houd 12 mooie frambozen achter voor de garnering. Pureer de rest in een blender of keukenmachine.
    3. Voeg de likeur en kristalsuiker toe aan de frambozenpuree. Meng goed.
    4. Dompel de nectarines onder in heet water, droog ze af, halveer ze, en verwijder de pitten. Snij in partjes.
    5. Verdeel de frambozenpuree over 4 bordjes, en schik de partjes nectarine er als een krans overheen. Garneer met de blaadjes marsepein, frambozen en bestrooi tenslotte met poedersuiker

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren