Tomaten en doperwtencurry

    Tomaten en doperwtencurry

    10keer bewaard
    30min


    40 personen hebben dit gemaakt

    Sauteer eerst de ui met kaneel en komijn aan en roer dan de tomaten, verse doperwten, kokosmelk, chilipoeder, koriander em kurkuma erdoor.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 theel kokosmelk
    • 1 1/2 theel gemalen koriander
    • snufje kurkuma
    • zout naar smaak
    • 2 theel plantaardige olie
    • 1 ui, gehakt
    • 1 klein stokje kaneel
    • 1/2 theel komijnzaad
    • 4 tomaten, gehakt
    • 500g verse doperwten, gedopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Roer de kokosmelk, chilipoeder, koriander, kurkuma en zout door elkaar in een kommetje.
    2. Verhit de olie op matig vuur. Voeg de ui, kaneel en komijnzaad toe en sauteer tot de uien zacht zijn.
    3. Roer de tomaten, erwten en kokosmelk erdoorheen. Zet het vuur lager en stoof zachtjes tot erwten gaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren