Aardappelpizza

    Aardappelpizza

    2keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Aardappelpizza? Ja, aardappelpizza! Het is een soort 'pizza' met aardappelen, kaas, salami en tomaat.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr geschilde aardappelen
    • 4 plakken jonge belegen kaas
    • 4 plakken salami
    • 1 theelepel oregano
    • 2 tomaten
    • peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven of grill voor op de hoogste stand. Bestrijk een bakplaat met olie. Snij de aardappelen in dikke schijfjes van ong. 1/2 cm dik en leg deze op de bakplaat.
    2. Bestrijk de aardappelschijfjes weer met olie en bak ze 10 minuten onder de grill of boven in de oven. Keer de plakjes en bak ze nog 10 minuten. Leg de plakjes goed tegen elkaar aan.
    3. Verdeel de plakken kaas en salami over de schijfjes en bestrooi met oregano. Leg er wat plakken gesneden tomaat op en bestrooi met peper.
    4. Schuif de pizza nog enkele minuten onder de grill of oven tot de kaas gesmolten is en heel licht begint te kleuren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren