Tomatensalade met limoen en chiliolie

    Tomatensalade met limoen en chiliolie

    9keer bewaard
    15min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Een salade om je vingers bij af te likken!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote tomaten, in dikke plakken
    • 1 eetl limoensap
    • 2 eetl extra virgin olijfolie
    • 1/4 theel gemalen komijn
    • 1/4 theel venkelzaad
    • 1 gedroogde rode chili
    • handvol gehakte verse koriander
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Schik de plakjes tomaat op een dienbord en giet er wat limoensap over.
    2. Verwarm de olie in een klein pannetje op matig vuur. Voeg de komijn, venkel en chili toe en verwarm dit 30 seconden. Neem dan van het vuur, haal de chili eruit en laat de olie afkoelen.
    3. Schep de olie over de tomaten en strooi er wat koriander, zout en peper over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren