Ansjovisboter

    Deze ansjovisboter is niet alleen erg lekker om bij een mandje stokbrood als kruidenboter te serveren, maar ook zeer smakelijk bij gebakken biefstuk.

    Jet

    Gelderland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 115 gr boter, op kamertemperatuur
    • 2 teentjes knoflook, gepeld
    • 6-8 ansjovis in olie, uitgelekt
    • 2 takjes verse peterselie
    • 1 takje verse dragon
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 theelepel citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:5min 

    1. Voeg alle ingrediënten toe aan de kom van een keukenmachine en pureer fijn. Rol de boter op in plasticfolie en bewaar in de koelkast tot serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren