Tomaten, basilicum en makreelsalade

    (5)

    Makreel wordt gemengd met knoflook, tomaten en basilicum en geserveerd op een bedje sla. Gebruik, indien gewenst, gerookte makreel.


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (125g) blik makreelfilets, uitgelekt
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 2 eetl tomatenpurée
    • 1 1/2 eetl olijfolie
    • handvol gehakte verse basilicum
    • 1 theel zout
    • 1 theel versgemalen zwarte peper
    • 3 tomaten, gehakt
    • 1/2 komkommer, geschild en in blokjes
    • 1 kleine ui, gehakt
    • 1 kropje gemsla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Klaar in:25min 

    1. Doe de makreel in een mengkom en breek in kleine stukjes. Meng de knoflook, tomatenpurée en olie erdoor en breng op smaak met basilicum, zout en peper. Roer de tomaten, komkommer en ui erdoor en serveer op een bedje van slablaadjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren