Bladerdeeghapjes met gehakt

    Bladerdeeghapjes met gehakt

    16keer bewaard
    35min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Ik zelf vind dit echt een feestelijk hapje. Met 1 kilo gehakt kan je ong 20 bladerdeeghapjes maken.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 20 hapjes

    • 1 ui, gesnipperd (optioneel)
    • 20 velletjes bladerdeeg
    • 1 kilo gehakt
    • Mexicaanse gehaktkruiden, naar smaak
    • 1 pot of pakje pikante pastasaus
    • 20 plakjes kaas, of meer naar smaak
    • 1 ei, losgeklopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Ui fijnsnijden (optioneel). Gehakt kruiden en rul bakken. Daarna ui toevoegen en vervolgens de pikante pastasaus erdoor roeren.
    2. Bladerdeeg klaarleggen en het gehakt verdelen over het bladerdeeg. Leg een plakje kaas op het gehakt.
    3. Bladerdeeg dichtmaken zoals je zelf wilt en daarna met ei bestrijken.
    4. Ong. 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C bakken of tot de bovenkant goudbruin is.

    Tip

    Heerlijk met een beetje knoflooksaus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    LailaVandenbemden
    4

    - Gewaardeerd op - 14 jan 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren