Super snel broodje entrecote met ricottapesto en pecorino

    Super snel broodje entrecote met ricottapesto en pecorino

    3keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Soms heb je van die dagen dat je wat minder zin hebt om te koken. Dit is bij mij meestal de zondag, als ik na de hele dag te hebben gewerkt inspiratieloos thuiskom. Dit is echt een recept dat super simpel is, in een paar minuten klaar, maar wel echt heel lekker smaakt. Mijn ideale recept als ik uitgeblust in me eentje op de bank eet. Extra lekker onder een fleecedekentje met je favoriete serie. Hier het recept voor twee broodjes entrecote.

    yellowlemontreeblog Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 entrecotes
    • lekker zuurdesembrood dat je nog zelf moet snijden of ciabatta
    • 1 eetlepel verse pesto
    • 125 gram ricotta
    • handje rucola
    • stukje Pecorino kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de grill van de oven voor op de hoogste stand. Snijd vier dikke plakken van het brood. Meng de ricotta en de pesto door elkaar. Smeer de plakken brood in met het ricottamengsel en leg onder de hete grill.
    2. Verwarm boter en olie in een grote koekenpan en bak de entrecotes 2 minuten aan elke kant. Haal het vlees uit de pan en bestrooi met zout en peper.
    3. Leg op elk bord een snee brood. Verdeel de rucola over het brood. Leg de entrecote hier op, bestrooi met Pecorino kaas snippers en bedek met de andere snee brood.

    Tip

    Mijn favoriete vanavond-eet-ik-lekker-in-mijn-eentje-recept. Pyjama aan en op de bank eten.

    Bekijk dit op mijn blog

    Super snel broodje entrecote met ricottapesto en pecorino

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren