Eenvoudige pasta ovenschotel

    (2)
    40 minuten

    Een ontzettend makkelijk recept, supersnel te bereiden en nog lekker ook! Je kunt hier elk soort (korte) pasta voor gebruiken, ik heb voor fusilli gekozen. Serveer er een frisse salade bij.


    225 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr mager rundergehakt
    • 800 gr rode pastasaus
    • 450 gr fusilli pasta
    • 225 gr geraspte mozzarella kaas (of jonge kaas)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Breng een grote pan water met een beetje zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook in 8-10 minuten beetgaar. Giet af. Verwarm de oven voor op 175°C.
    2. Bak het gehakt rul en bruin in een koekenpan op middelhoog vuur. Giet het vet af.
    3. Voeg de pastasaus en de pasta toe aan het gehakt, meng goed door. Doe een laag van het pastamengsel in een ingevette ovenschaal en bestrooi met wat geraspte kaas. Herhaal deze lagen.
    4. Bak de schotel 25 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren