Makkelijke goulash van hertenvlees

    Makkelijke goulash van hertenvlees

    5keer bewaard
    2uur10min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben dol op deze goulash met hertenvlees, vooral ook omdat het zo'n prachtig eenvoudig recept is. Het gaat praktisch allemaal vanzelf.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • olijfolie om in te bakken
    • 500 gr hertenstoofvlees, in stukjes
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1-2 laurierblaadjes
    • 1 theelepel gemalen jeneverbessen
    • zout
    • peper
    • 350 ml droge rode wijn
    • 250 ml vleesbouillon
    • slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Verhit wat olijfolie in een zware pan en braad het hertenstoofvlees hier in aan.
    2. Vervolgens alle ingrediënten behalve de room toevoegen en goed mengen. Afdekken en gedurende 2 uur laten sudderen bij lage temperatuur. Controleer af en toe of er genoeg vloeistof in de pan zit. Anders een beetje bouillon bijgieten.
    3. Roer de room er naar smaak door, breng verder op smaak met zout en peper, en serveer met aardappelen of pasta.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren