Cake in een mok

    (9)
    6 minuten

    Chocoladecake voor in de magnetron is een best wel bekend recept, dus wou ik me eigen twist eraan geven. Ik hoop dat u ervan gaat genieten! Het is een recept dat u gewoon heel snel thuis kunt maken als u zin heeft in chocoladecake!


    135 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 3 eetlepels zelfrijzend bakmeel (of: 2,5 eetlepel bloem en 1/2 eetlepel bakpoeder)
    • 3 eetlepels cacaopoeder (chocomelkpoeder is ook goed)
    • 1 zakje vanillesuiker (optioneel)
    • 3 eetlepels suiker
    • 1 ei
    • 3 eetlepels melk
    • 3 eetlepels olie
    • hagelslag (de hoeveelheid die u wilt)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:6min 

    1. Doe alle droge ingrediënten in de mok.
    2. Roer de droge ingrediënten goed door met een vork.
    3. Doe nu het ei, melk en olie in de mok. Roer eerst goed met de vork in de hoeken onderaan zodat er geen poeder enz achterblijft. Daarna kunt u met een lepel gaan roeren.
    4. Doe nu de hagelslag erin en nog even roeren.
    5. Nu kan de mok in de magnetron voor 3 min.
    6. En genieten maar!! Lekker op de bank op een regenachtige dag met chocoladecake.

    Tip

    Ik hoop dat u genoten heeft!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (9)

    Beoordelingen in het Nederlands (6)

    van
    6

    Lekker recept 3min op 450 watt en hij is goed👌🏼  -  04 jul 2015

    MickBackhuis
    3

    Lekker  -  11 jul 2015

    Nanda
    van
    1

    Lekkere cake, leuke variatie met de hagelslag! Maar met mijn magnetron was 3 minuten wat te lang, de cake was wat droog. 2- 2 1/2 minuut op vol vermogen is denk ik voldoende.  -  30 sep 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren