Perzik gevuld met zalm

    Perzik gevuld met zalm

    3keer bewaard
    10min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Perzik gevuld met zalm is een zeer simpel en goedkoop voorgerechtje voor de feestdagen.

    HannieBrederoo Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 blikje zalm
    • 1 blik perziken (2 halve perziken p/p)
    • 1 flesje whiskysaus
    • 1 bosje verse peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Laat het blikje zalm en het blik perziken goed uitlekken en dep de perziken droog met keukenpapier.
    2. Haal alle graatjes uit de zalm en prak dit met een lepel whiskysaus door elkaar. Snijd de kapjes van de halve perzik en zet ze per 2 halve op een mooi schaaltje of bordje en doe een schep van het zalmmengsel in de perzik en doe er een scheut van de whiskysaus overheen. Hak de peterselie fijn en strooi die over het geheel en leg het kapje weer op de perzik met zalm.

    Tip

    Natuurlijk kan dit ook met verse zalm. Dit maakt het voorgerecht een stuk luxer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren