Visfondue

    Visfondue

    1keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Fondue met vlees kennen we, maar deze fondue is voor vis, met een lekker recept voor het beslag waarin je de stukjes vis frituurt.

    renettakookt Groningen, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • Beslag
    • 150 gr bloem
    • zout en peper, naar smaak
    • paprikapoeder, naar smaak
    • 200 ml bier
    • 1 eetlepel olie
    • scheutje worcestersaus
    • 1 eiwit, stijfgeklopt
    • Vis
    • stukjes kabeljauw, tong, schol, schelvis, garnalen en/of gekookte mosselen
    • Olie om in te frituren
    • sausjes om erbij te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng bloem, zout, peper, paprikapoeder, bier en 1 eetlepel olie. Schep als laatste het stijfgeslagen eiwit erdoor.
    2. Verhit de olie in een fonduepan.
    3. Voordat je de vis in de hete olie doet, haal je hem eerst door het beslag. Serveer met lekkere sausjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren