Groene pasta pesto

    Groene pasta pesto

    1keer bewaard
    22min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Groene tagliatelle met een romige pestosaus en broccoli. Een lekker en makkelijk doordeweeks pastagerecht, dat ook nog vegetarisch is!

    angelique Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 400 gr groene tagliatelle
    • 500 gr broccoli, in roosjes
    • 60 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 30 gr pijnboompitten
    • 30 gr verse basilicum
    • 125 gr crème fraîche

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ook de broccoli beetgaar in ongeveer 4 minuten in een pan met licht gezouten water.
    2. Pureer de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum tot een pestosaus in een keukenmachine. Meng dit met de crème fraîche.
    3. Giet de pasta en broccoli af, doe in 1 pan en meng de pestosaus erdoor (verdun eventueel met een beetje van het pasta kookvocht). Warm nog even op en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren