Veganistische chocolade-mokka brownies

    Veganistische chocolade-mokka brownies

    12keer bewaard
    40min


    64 personen hebben dit gemaakt

    Koffie, cacao en tahoe worden omgetoverd tot overheerlijke brownies.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 350 gr zachte tahoe (silken tofu), niet uitgelekt
    • 2 eetlepels zonnebloemolie
    • 1 snufje zout
    • 450 gr suiker
    • 5 eetlepels cacaopoeder
    • 5 eetlepels oploskoffie korrels
    • 1 theelepel vanille extract
    • 100 gr volkorenbloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 160 C / gasstand 3.
    2. Roer de tahoe met een elektrische mixer tot een romig mengsel. Voeg de olie, zout, suiker, cacao, koffie en vanille toe en mix goed. Roer de bloem er met een paar snelle bewegingen doorheen zodra de suiker is opgelost.
    3. Giet het beslag in een ingevette ovenschaal (23x33cm).
    4. Bak gedurende 25 tot 30 minuten totdat de cake van de zijkanten loskomt. De cake zal glanzig lijken, haast ongaar. Laat de cake afkoelen in de schaal en snij het dan met een schoon, nat mes in vierkantjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren