Vegetarische driebonensalade

    Vegetarische driebonensalade

    7keer bewaard
    15min


    191 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept heb ik van een vegetarische studievriend geleerd. Probeer gerust andere bonensoorten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 (400g) blik kikkererwten, gespoeld en uitgelekt
    • 1 (400g) blik kidneybonen, gespoeld en uitgelekt
    • 1 (400g)blik sperziebonen, gespoeld en uitgelekt
    • 4 lente-uitjes, gehakt
    • 1 stengel bleekselderij, gehakt
    • 100ml ciderazijn
    • 4 eetl olijfolie
    • 1 eetl honing
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 1/2 theel mosterdpoeder
    • 1/4 theel gemalen zwarte peper
    • (1/4 theel cayennepeper)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Schep de kikkererwten, kidneybonen, sperziebonen, lente-uitjes en selderij voorzichtig door elkaar in een kom.
    2. Mix de azijn, olie, honing, knoflook, mosterd, zwarte peper en cayennepeper in een andere kom. Giet de dressing over de salade en schep voorzichtig om.
    3. Dek af, zet minstens 2 uur in de koelkast, en schep de salade voor het opdienen nogmaals voorzichtig om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren