Driekolencurry

    Driekolencurry

    1keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekker recept, vooral als je nog wat kool over hebt in de koelkast en er een keer wat anders mee wil doen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200 gr rode kool
    • 200 gr witte kool
    • 300 gr bloemkool
    • 4 teentjes knoflook
    • gele currysaus (van pasta met kokosmelk, of de helft van de gele curry uit zak van Lidl, aangelengd met 125 ml crême fraîche)
    • kruiden, zoals kerrie, kurkuma, chili, zwarte peper, koriander
    • 300 gr aardappel
    • 125 gr kipfilet

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snijd de kool in grove stukken, de aardappel in dikke schijven, de kipfilet een blokjes en de teentjes knoflook in wisselende groottes.
    2. Doe de aardappelen in een pan water en kook totdat ze gaar zijn. Verhit ondertussen olie in een wokpan, en bak de kip tot hij bruin kleurt.
    3. Voeg de kool toe aan de kip en laat meebakken. Voeg de knoflook, de kruiden en de curry toe. Voeg ook de gekookte aardappelen toe.
    4. Geef de smaken de tijd om in elkaar te trekken. Serveer op grote platte borden.

    Bekijk dit op mijn blog

    Twitter

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren