Visschotel met camembert

    Visschotel met camembert

    24keer bewaard
    45min


    25 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke ovenschotel met een verrassende combinatie van witvis en camembert. Makkelijk van tevoren klaar te maken en tijdens een aperitiefje kan de schotel in de oven.

    Jeannette55 Zeeland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr kabeljauwfilet of pangasiusfilet
    • 2 uien
    • 1 grote rode paprika
    • 1 grote winterwortel
    • 100-150 gr broccoli
    • 6 el oestersaus
    • 125 gr camembert
    • 2 a 3 grote tomaten
    • rijst voor 4 personen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:45min 

    1. Was de kabeljauw of pangasiusfilet en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met viskruiden. Vet een ovenschaal in en leg daarin de vis te rusten. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Intussen snijd je de uien in dunne halve ringen, de paprika en wortel in dunne reepjes, de broccoli in stukjes en de tomaten in plakjes. Ui, wortel, paprika en broccoli eerst even 'n paar minuutjes roerbakken met oestersaus. Reken op +/-150 gr per persoon
    3. De groenten op de vis leggen. Eventueel naar smaak zout en peper erover. De plakjes tomaat erop rangschikken. Snijd de camembert in plakken en drapeer deze over de schotel. Zet de schotel 25 min in de oven. Pas op dat de bovenkant niet te bruin wordt. Dek anders af met aluminiumfolie.
    4. Kook ondertussen de rijst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    6

    - Gewaardeerd op - 17 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren