Melkvrije zongedroogde tomatenpesto

    (47)

    Deze veelzijdige pesto kan op pasta en sandwiches geserveerd worden.


    49 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 75g verse basilicumblaadjes
    • 5 zongedroogde tomaten, geweekt
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 1/4 theel zout
    • 3 eetl geroosterde pijnboompitten
    • 4 eetl extra virgin olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Pureer de basilicum, tomaten, knoflook, zout en pijnboompitten in een keukenmachine of blender. Voeg geleidelijk de olijfolie toe en blend tot het mengsel de gewenste samenhang heeft bereikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (47)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren