Melkvrije zongedroogde tomatenpesto

    Melkvrije zongedroogde tomatenpesto

    (47)
    4keer bewaard
    30min


    49 personen hebben dit gemaakt

    Deze veelzijdige pesto kan op pasta en sandwiches geserveerd worden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 75g verse basilicumblaadjes
    • 5 zongedroogde tomaten, geweekt
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 1/4 theel zout
    • 3 eetl geroosterde pijnboompitten
    • 4 eetl extra virgin olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Pureer de basilicum, tomaten, knoflook, zout en pijnboompitten in een keukenmachine of blender. Voeg geleidelijk de olijfolie toe en blend tot het mengsel de gewenste samenhang heeft bereikt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (47)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren