Eiersalade met champignons

    Eiersalade met champignons

    4keer bewaard
    10min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze eiersalade met champignons is heerlijk voor op brood of op een toastje.

    Rob-Quebec Quebec, Canada

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 10 eieren
    • 1 blik gesneden champignons
    • 3 à 4 flinke eetlepels mayonaise
    • zout & peper
    • maggi aroma
    • kerriepoeder
    • mosterd
    • bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Kook de eieren hard en laat deze afkoelen.
    2. Pel de eieren en snijd ze fijn of prak ze met een vork.
    3. Meng de eieren met 3 à 4 flinke eetlepels mayonaise en voeg de champignons en bieslook toe.
    4. Maak verder alles op smaak met zout, peper, maggi, mosterd en kerrie zodat je een lekker pittige eiersalade krijgt.

    Serveertip:

    Op brood of toast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    1

    Lekker makkelijk, en lekker snel. Wij gebruikten verse champignons, die we eerst hebben gebakken en laten afkoelen. Daarnaast hebben we zelf mosterdzaad gemalen en toegevoegd. Het is heel makkelijk om (verse) kruiden naar je eigen smaak toe te voegen. Ik zelf ben gek op peterselie en bieslook, dat zou er ook heel lekker bij passen. - 04 apr 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren