Groene asperges met tijmbrood en bresaola

    Groene asperges met tijmbrood en bresaola

    1keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is de niet-vegetarische variant van dit voorgerecht: groene asperges met tijmbrood en bresaola.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 hele dunne sneden oerbrood
    • aantal takken tijm, blaadjes gerist
    • rozemarijnolie
    • 8 groene asperges
    • 8 plakken bresaola (rauwe ham)
    • boter
    • zout
    • olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kook de groene asperges beetgaar in circa 4 minuten, spoel ze af onder koud water en bak ze voor het opdienen even in wat olijfolie.
    2. Bestrijk de sneden brood licht met de olie en bak ze samen met de tijmblaadjes in een oven van 180°C lichtbruin.
    3. Serveer de asperges met het brood en de bresaola.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren