Marshmallow botercrème

    (97)

    Een heerlijke, stevige topping voor op cupcakes, vooral op chocolade cupcakes! Deze marshmallow botercrème is makkelijk om te maken. Halveer het recept gerust.


    53 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 5 grote mokken vol

    • 450 gr zachte boter
    • 315 gr poedersuiker
    • 1 theelepel amandelextract
    • 370 gr marshmallow-crème uit een pot Fluff

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de boter in een mengkom met een elektrische mixer op een middelhoge stand tot de boter zacht en romig is. Mix geleidelijk de poedersuiker erdoor, ongeveer een half kopje per keer; voeg dan het amandelextract toe. Schep voorzichtig en luchtig de marshmallow-crème (Fluff) door het glazuur tot het goed is opgenomen.
    2. Schep de marshmallow botercrème in een spuitzak en decoreer naar wens je taart of cupcakes.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (97)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties