Gehaktballen op Alycia's wijze

    Gehaktballen op Alycia's wijze

    3keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Overheerlijke gehaktballen op Alycia's wijze. Het liefste gebruik ik voor dit recept half om half gehakt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr gehakt (liefste half om half)
    • 1 ui
    • gehaktkruiden, naar smaak
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 eetlepel mosterd
    • ketjap
    • 2 beschuiten, verkruimeld
    • scheutje melk
    • 1 tak peterselie
    • boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Snijd de ui en de peterselie fijn (ui tot in blokjes), doe het bij het gehakt en voeg er ook nog gehaktkruiden en zout en peper naar keuze bij.
    2. Doe nu 1 eetlepel mosterd erbij, gevolgd door de melk en ketjap en draai het nog eens goed door elkaar.
    3. Draai de ballen in 4 stuks (of als je met meerdere bent in meer stuks).
    4. Maak een paneermeel van de beschuiten door ze te verkruimelen. Draai de gehaktballen door het paneer.
    5. Bak ze in flink wat boter en laat ze dan nog 20 minutjes pruttelen op laag vuur.
    6. Eet ze en geniet ervan!!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Alymaro
    van
    0

    heb er ook wat andere dingen bij gedaan maar het was heerlijk! - 08 jun 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren