Vegetarische Stroganoff

    Vegetarische Stroganoff

    2keer bewaard
    45min


    102 personen hebben dit gemaakt

    Een vegetarische versie van Stroganoff waarin tahoe wordt gebruikt. Het is snel, vullend en makkelijk te maken; geschikt voor iedere avond van de week.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 (500g) pak eiernoedels
    • 1 eetl plantaardige olie
    • 675g extra stevige tahoe, uitgelekt en in blokjes
    • 2 uien, gesneden
    • 250g champignons, gesneden
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetl sojasaus
    • 350g hüttenkäse
    • 2 eetl zure room
    • 1 takje verse dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op het pak; giet af.
    2. Verhit de olie in een bakpan op matig vuur en sauteer de tahoe 5 minuten aan iedere kant aan, tot het licht gebruind is. Haal de tahoe uit de pan en zet het opzij. Plaats de uien in de bakpan en fruit ze aan tot ze zacht zijn. Meng de champignons, knoflook en sojasaus erdoor en kook tot ze goed verhit zijn.
    3. Meng de hüttenkäse, zure room en dille in een kom en voeg dit toe aan de pan.
    4. Schep de tahoe terug in de pan en kook tot alles goed verhit is. Dien op over de noedels.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren