Makreelsalade/paté

    Makreelsalade/paté

    7keer bewaard
    50min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben een enorm visliefhebber en probeer alles uit. Dit recept is heerlijk op toast, maar ook op brood.

    Jolve Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 bakje makreelsalade

    • 1 gerookte makreel
    • 1 rode ui
    • 6 grote of 10 kleine augurken zoet zuur.
    • 20 gram platte peterselie
    • 2 eetlepel yogonaise

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min in de koelkast  ›  Klaar in:50min 

    1. Maak de ui schoon en snij het zeer fijn.
    2. Was de peterselie en droog het goed, en snij ook dit zeer fijn.
    3. Snij de augurken eveneens zeer fijn.
    4. Meng nu alles goed door elkaar met de yogonaise dit wordt een soort van saus.
    5. Maak de makreel schoon en ontgraat het goed.
    6. Meng de makreel door de peterselie- en augurkensaus. Het is direct te gebruiken, maar even nog een half uurtje in de koelkast maakt het lekkerder.
    7. Ik gebruik geen extra zout, want de vis is zout genoeg.

    Tip

    Ik ben van het gemak en gebruik een hakmolen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Jolve
    van
    0

    - Gewaardeerd op - 13 jul 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren