Vegetarische Lo Mein

    Vegetarische Lo Mein

    29keer bewaard
    25min


    49 personen hebben dit gemaakt

    Krokant geroerbakte groenten in soja en oestersaus, geserveerd met Chinese noedels.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr droge Chinese eiernoedels of Lo Mein
    • 50 gr verse champignons, gehakt
    • 1 blikje (220 gr) bamboescheuten, uitgelekt
    • 2 stengels selderie, gesneden
    • 50 gr taugé
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel zout
    • 250 ml groentebouillon
    • 1 theelepel suiker
    • 250 ml water
    • 1 eetlepel sojasaus
    • 1 eetlepel oestersaus
    • 1 eetlepel witte bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Een grote pan lichtgezouten water aan de kook brengen en daarin de noedels in 2-4 minuten gaar koken. Afgieten.
    2. In een grote koekenpan op een hoog vuur een beetje olie verhitten en daarin champignons, bamboescheuten, selderie, taugé en knoflook even roerbakken. Zout, bouillon, suiker, water, sojasaus en oestersaus erdoor roeren. Bloem toevoegen en de saus laten indikken. Over de noedels schenken en een beetje omscheppen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren