Nuoc Chamsaus

    (38)

    Een klassieke Vietnamese dipsaus die traditioneel geserveerd wordt met rundvlees in citroengras (Bo Nuang Xa).


    40 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gemalen droge chilischilfers
    • 3 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels limoensap
    • 4 eetlepels vissaus
    • 225 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. In een middelgrote kom knoflook, chilipeper, suiker, limoensap, vissaus en water vermengen en naar smaak kruiden.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (38)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties