Nuoc Chamsaus

    (39)
    5 minuten

    Een klassieke Vietnamese dipsaus die traditioneel geserveerd wordt met rundvlees in citroengras (Bo Nuang Xa).


    41 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gemalen droge chilischilfers
    • 3 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels limoensap
    • 4 eetlepels vissaus
    • 225 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. In een middelgrote kom knoflook, chilipeper, suiker, limoensap, vissaus en water vermengen en naar smaak kruiden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (39)