Balsamicotomaten

    Balsamicotomaten

    1keer bewaard
    1uur15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een zeer eenvoudige en smakelijke antipasti van balsamicotomaten uit de oven.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 pomodores
    • balsamico-azijn
    • olijfolie extra virgine
    • zeezout uit de molen
    • verse peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Verwarm de oven voor op 150°C. Snij de pomodores in de lengte door, leg ze met de snijkant naar boven op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi ze vervolgens met zeezout en besprenkel ze met balsamico-azijn.
    2. De tomaten in de oven zetten en ze gedurende 1 uur elke 15 minuten besprenkelen met azijn. Laten afkoelen. Op kamertemperatuur serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren