Rollade van Parmaham

    Rollade van Parmaham

    6keer bewaard
    25min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een zeer smakelijke antipasti: rollade van Parmaham. Zowel als voorgerecht als voor speciale gelegenheden geschikt.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gram Parmaham, dun gesneden
    • 100 gram Coppa di Parma
    • 60 gram mascarpone
    • 1 eetlepel Dijonmosterd
    • verse peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Extra tijd: 15min in de diepvries  ›  Klaar in:25min 

    1. Pureer de Coppa di Parma in de keukenmachine en voeg de mascarpone en de mosterd toe. Breng dit mengsel op smaak met versgemalen peper.
    2. Leg de overige plakken ham iets overlappend op plasticfolie en verdeel daar de vulling over. Rol de ham in de lengte op en leg hem circa 15 minuten in de vriezer. Snij de rol in mooie schuine stukken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren