Crostini met zongedroogde tomaten

    Antipasti: crostini met een pasta van zongedroogde tomaten, op smaak gebracht met kappertjes, basilicum en citroen.

    Herman Meijers Kookstudio

    Gelderland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gram gedroogde tomaten
    • 1 sjalotje
    • 15 gram basilicum
    • 1 eetlepel kappertjes
    • sap van ½ citroen
    • peper
    • olijfolie
    • geroosterd brood

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. De gedroogde tomaten in water aan de kook brengen en daarna van het vuur af ongeveer 20 minuten laten weken en vervolgens zeven. Sjalotje fijn snijden.
    2. Alle ingrediënten, behalve de olijfolie in de keukenmachine doen en dit geheel tot een homogene pasta draaien. Tot slot olijfolie in een dun straaltje aan de draaiende pasta toevoegen tot een smeuïg geheel.
    3. In schaal serveren omringd door crostini.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren